Roest plaatwerk

Roest plaatwerk

Op zoek naar een krachtig product voor het verwijderen van roest op plaatwerk? Ranex Rustbuster is een krachtig middel voor het eenvoudig en effectief verwijderen van roest. Ranex Rustbuster verwijdert en vernietigt op een eenvoudige en effectieve manier zware roest, vliegroest, roeststrepen én kalkaanslag. Ranex Rustbuster is ook te gebruiken om roest-slijpsel te verwijderen die wordt veroorzaakt door het slijpen van metalen.

Weg met roest

Ranex Rustbuster biedt de mogelijkheid om eenvoudig roest te verwijderen zonder te hoeven schuren of stralen. Ranex is te gebruiken op verschillende soorten oppervlaktes. Zo is Ranex Rustbuster bijzonder effectief bij het verwijderen van roest op metaal, ijzer, gietijzer, chroom, rvs en tegels. Daarnaast is het product uitstekend te gebruiken bij het verwijderen van roestslijpsel op coating, polyester en voor het verwijderen van putroest.

Ranex Rustbuster is een kleurloze vloeistof dat ervoor zorgt dat de roest – door een chemisch proces – binnen 24 uur volledig is verwijderd. De roest wordt binnen deze tijd volledig opgelost. Het restproduct wat overblijft is een gunstig en inactief ijzerfosfaat.

Voordelen Ranex Rustbuster

Ons product is een krachtig middel waardoor het mogelijk is om zonder schuren of stralen snel roest te verwijderen van metalen als ijzer, rvs en andere oppervlaktes. Ranex Rustbuster heeft echter nog meer voordelen:

  • Vernietigt en verwijdert zware roest tot in de kern
  • Het behandelde metaal geeft een goede hechting en is een uitstekende grondlaag voor primer en coating
  • Elke 1- of 2 componenten primer of coating kan gebruikt worden voor verdere conservering
  • Goed geschikt voor het verwijderen van vliegroest en roeststrepen
  • Heeft géén negatief effect op de kwaliteit van coating, lak, verf, polyester en rubber
  • Het product is vloeibaar en kleurloos als water
  • Het oppervlak is zonder verdere conservering ongeveer 6 weken beschermd tegen opnieuw roesten

Ranex Rustbuster is uitermate geschikt voor het verwijderen van roest op metaal, maar ook van chroom, ijzer, metaal en rvs. Of gebruik het om roest te verwijderen van tegels of van uw boot, auto of fiets.

Meer informatie

Wilt u meer weten over roest verwijderen op metaal? Of wilt u iets weten over het verwijderen van roest? Neem gerust contact op met Ranex Rustbuster. Wij staan u graag te woord om al uw vragen te beantwoorden.