Roeststrepen of roestvlekken? 

Deze uiterst effectieve roestoplosser verwijdert de roest zonder te schuren. De roestoplosser is geschikt voor onder andere hekken, tuingereedschap, schaatsen, bouten, moeren en gereedschap, schepen, landbouwwerktuigen etc.  Bovendien heeft de roestoplosser een roestwerende werking, waardoor het metaal in ieder geval 6 weken beschermd is. De roestbehandeling geeft een uitstekende hechting aan primer/verf. Het oppervlak kan geverfd worden na de behandeling gelakt kan worden.

Daarnaast is het product bijzonder geschikt als roestvlekken verwijderaar. Eenvoudig en veilig roestvlekken en andere oxidatievlekken uit alle keramische tegels, beton, marmer, dakpannen, metaal en hout verwijdert. 

Dé oplossing bij roeststrepen en roestvlekken

Roeststrepen verwijderen of schoonmaken met Ranex Rustbuster; het enige product wat roeststrepen eenvoudig en veilig verwijdert. Het product is duurzaam voor materiaal en coating en is eenvoudig en effectief in gebruik bij het verwijderen van zowel roest, roestslijpsel, vliegroest als roeststrepen.

De voordelen van Ranex Rustbuster

Naast het eenvoudig en effectief oplossen, schoonmaken of behandelen roest zijn er vele ..>> lees meer

 

 

roeststrepen verwijderen
roeststrepen schoonmaken
roeststrepen behandelen
roeststrepen reinigen

Door middel van een chemisch proces worden de roeststrepen verwijderd. De roest wordt als het ware verbrand. Hierbij gaat het product alleen een verbinding aan met de roest. 

Ranex Rustbuster wordt gebruikt bij het behandelen van roeststrepen op metalen als ijzer, staal, rvs, chroom en koper.

Ook is het product te gebruiken bij het verwijderen van roeststrepen of vliegroest op coating, lak, polyester, rubber en hout.

Hoe verwijderen je roeststrepen?

  1. Ranex Rustbuster aanbrengen met een kwast, roller op de roeststrepen
  2. Inwerktijd: 15 tot 30 minuten
  3. Het behandelde oppervlak niet laten indrogen
  4. Wanneer de roeststrepen volledig weg zijn, het oppervlak afnemen met een vochtige doek of naspoelen met water

Na de behandeling is de vliegroest volledig opgelost en is het oppervlak klaar om, indien nodig, opnieuw gecoat te worden.

Ranex Rustbuster nietgebruiken op: gegalvaniseerd staal, aluminium, beton, natuursteen, marmer en antifouling.

Zie gebruiksaanwijzing.

Niet alleen roestrepen

Ranex Rustbuster heeft vele voordelen. Naast het gemakkelijk verwijderen van roeststrepen op coating of andere oppervlakken, is het product ook ontwikkeld voor zware roest op te lossen..>>lees meer