Roestbehandeling

Roestbehandeling

Ranex Rustbuster is het middel voor bedrijven en particulieren voor roestbehandeling op metalen als staal, ijzer, RVS en chroom. Ons product is ook uitermate geschikt om roest of oppervlakteroest en roeststrepen te verwijderen van andere oppervlaktes zoals lak, coating, polyester en tegels. Ranex Rustbuster maakt snel en eenvoudig een einde aan roestige oppervlaktes. Dit krachtige middel verwijdert en vernietigt zware roest, vliegroest, roeststrepen én hardnekkige kalkaanslag. Het is ook te gebruiken om roest-slijpsel te verwijderen van coating en polyester, die wordt veroorzaakt door het slijpen van metaal.

Effectieve roestbehandeling van metaal

Onze roestverwijderaar is te gebruiken op verschillende soorten objecten. Of u nu roest wilt verwijderen van uw schip, staalconstructies, pijpen of laadruimtes: u kunt met ons product roest verwijderen van onder andere metaal, staal, ijzer, chroom, rvs . Het middel is een kleurloze vloeistof dat ervoor zorgt dat binnen 24 uur het metaal is ontroest. Het restproduct is een gunstig en inactief ijzerfosfaat. Na gebruik is het behandelde oppervlak als een nieuw stalen oppervlak. Met Ranex is schuren en stralen overbodig om metaal volledig te ontroesten.

Voordelen roestverwijderaar

Ranex Rustbuster is het middel indien u metaal wilt ontroesten. Maar ook voor andere oppervlaktes is het erg geschikt; Of u nu roest wilt verwijderen van chroom, ijzer of rvs. Onze roestverwijderaar heeft meer voordelen:

  • De roestverwijderaar vernietigt zware roest tot in de kern
  • Het behandelde metaal geeft een goede hechting en is een uitstekende grondlaag voor primer en coating
  • Elke 1- of 2 componenten primer of coating kan gebruikt worden voor verdere conservering
  • Goed geschikt voor het verwijderen van vliegroest en roeststrepen
  • Heeft géén negatief effect op de kwaliteit van coating, lak, verf, polyester en rubber
  • Het product is vloeibaar en kleurloos als water
  • Het oppervlak is zonder verdere conservering ongeveer 6 weken beschermd tegen opnieuw roesten

Contact opnemen

Neem contact op met Ranex Rustbuster als u meer wilt weten over metaal ontroesten. Bestel vandaag nog online uw of koop Ranex Rustbuster bij een van de verkooppunten. Onze medewerkers helpen u graag!