Roest op gevel, rvs of beplating?

Gevels van gebouwen kunnen ontsierd worden door roeststrepen op de muren en heeft een directe impact op de uitstraling van een gebouw. Muurankers, bouten en gietijzer kunnen de oorzaak zijn van roest en roeststrepen over de gevel. Roest verwijderen van een gevel is bijzonder eenvoudig en effectief met Ranex Rustbuster. 

Eenvoudig weg met roest en roeststrepen van uw gevel, vensterbanken, gietijzer, brievenbus, tegels en RVS in één handeling. Voor gepleisterde muren, RVS delen, stenen. 

Hoe kun je de roest van een gevel verwijderen?

Met een kwast of roller de heldere vloeistof op de roest en/of vliegroest aanbrengen. Na 15 minuten is de roest in de meeste gevallen al weg. Ranex Rustbuster is 100% organisch en niet schadelijk voor het milieu.

Veilig voor coating, polyester en trespa

Opmerkelijk is dat het product veilig is voor materiaal en coating. In veel aanslagverwijderaars worden agressieve middelen gebruikt, die het oppervlak aantasten, waardoor de structuur open wordt. Dit veroorzaakt snel nieuwe aanslag. Daarentegen geeft Ranex Rustbuster een glanzend oppervlak, waarbij de originele kleur en glans weer tevoorschijn komt. Napoetsen is dan ook niet nodig. U kunt volstaan met naspoelen van het oppervlak.

Daarnaast is het product ook eenvoudig en effectief te gebruiken bij het behandelen van roest op andere objecten, roestslijpsel, vliegroest en roeststrepen van verschillende metalen en daarnaast ook op coating, lak, polyester, rubber en hout.


roest verwijderen van gevel

Roest en roeststrepen eenvoudig en veilig verwijderen van gevel