Schoonmaken stukadoors gereedschap

Schoonmaken stukadoors gereedschap

Stukadoren gebruiken een mengsel van water, zand/kleine steentjes en een bindmiddel. Dit bindmiddel kan gips, kalk, cement of leem zijn. Of een mix van deze bouwstoffen. De keuze voor het bindmiddel is bepalend voor de eigenschappen van het stucwerk. Gips is een van de oudste bouwstoffen. Een prachtig en sterk product voor afwerking, maar een probleem voor stucadoors om hun materiaal weer schoon te krijgen

Ranex Rustbuster is het middel voor stucadoor om troffels en schuurborden te ontkalken en vrij te maken van gipsresten. Ranex Rustbuster is ook uitermate geschikt om kalkresten en gips verwijderen van gipsrei en mengtrommels. Dit krachtige middel verwijdert en en los gips en kalk op. Het is ook te gebruiken om roest en roest-slijpsel te verwijderen van coating en polyester, die wordt veroorzaakt door het slijpen van metalen.

Effectief gips en kalkresten verwijderen

Onze kalkverwijderaar is te gebruiken op verschillende soorten oppervlaktes. Of u nu gips en kalk wilt verwijderen van airlesspompen, spackspuiten en gipsspuitenroffels, met Ranex Rustbuster is het eenvoudig en effectief schoonmaken. Het middel is een kleurloze vloeistof dat ervoor zorgt dat de u binnen enkele uren de kalk en gipsresten volledig zijn opgelost. Na de behandeling is het oppervlak weer als nieuw! Ons middel schuren en stralen overbodig voor het ontkalken en ontroesten!

Doorbloeden

Het kan voorkomen dat de nieuw gestucte laag doorbloeding vertoont. Ook hiervoor is Ranex Rustbuster de oplossing om de doorbloeding te verwijderen.

Voordelen kalkverwijderraar

Ranex Rustbuster is het middel indien u een oppervlak of machine, airlesspomp, spackspuit of gipsspuitroffel  wilt ontkalken. Maar ook bijzonder geschikt Of u nu roest wilt verwijderen van chroom, ijzer of rvs.

Onze klakverwijderaar en/of roestverwijderaar heeft meer voordelen:

  • De kalk- roestverwijderaar vernietigt zware kalk en roest tot in de kern
  • Het behandelde metaal geeft een goede hechting en is een uitstekende grondlaag voor primer en coating
  • Elke 1- of 2 componenten primer of coating kan gebruikt worden voor verdere conservering
  • Goed geschikt voor het verwijderen van vliegroest en roeststrepen
  • Heeft géén negatief effect op de kwaliteit van coating, lak, verf, polyester en rubber
  • Het product is vloeibaar en kleurloos als water
  • Het oppervlak is zonder verdere conservering ongeveer 6 weken beschermd tegen opnieuw roesten

Contact opnemen

Neem contact op met Ranex Rustbuster als u meer wilt weten over ontkalken van stukadoorsgereedschap. Bestel vandaag nog online uw of koop Ranex Rustbuster bij een van de verkooppunten. Onze medewerkers helpen u graag!