Roest schoonmaken

Roest schoonmaken

Met Ranex Rustbuster kunt u roest schoonmaken van allerlei soorten oppervlatkes. Als u een middel zoekt om roest tegen te gaan op bijvoorbeeld metaal, ijzer, chroom, rvs en tegels, dan is Ranex Rustbuster hier het middel voor: voor bedrijven en particulieren. Ons krachtige middel verwijdert snel en eenvoudig zware roest, vliegroest, roeststrepen én kalk. Het is ook te gebruiken om roest-slijpsel te verwijderen die wordt veroorzaakt door het slijpen van metalen.

Effectief roest tegengaan

Onze roestverwijderaar is te gebruiken op verschillende soorten oppervlaktes. Of u nu roest wilt tegengaan op uw fiets, boot of auto: u kunt met ons product roest schoonmaken van onder andere metaal, ijzer, chroom, rvs en tegels. Het middel is een kleurloze vloeistof dat ervoor zorgt dat de roest binnen 24 uur volledig is verwijderd. De roest wordt binnen deze tijd door een chemisch proces volledig opgelost. Het restproduct wat overblijft is een gunstig en inactief ijzerfosfaat. Na gebruik is het behandelde oppervlak als een nieuw metalen vlak! Roest schoonmaken met Ranex Rustbuster is eenvoudig: schuren en stralen is overbodig!

Voordelen van roestverwijderaar

Ranex Rustbuster is hét middel om roest wilt tegengaan op uiteenlopende oppervlaktes. Of u nu roest wilt schonmaken van chroom, ijzer, metaal of rvs: Ranex Rustbuster is geschikt voor al deze oppervlaktes. Maar er zijn méér voordelen aan het gebruiken van Ranex Roestbuster om roest tegen te gaan:

  • Het product is vloeibaar en kleurloos als water
  • Het oppervlak is zonder verdere conservering ongeveer 6 weken beschermd tegen opnieuw roesten
  • De roestverwijderaar vernietigt zware roest tot in de kern
  • Het behandelde metaal geeft een goede hechting en is een uitstekende grondlaag voor primer en coating
  • Elke 1- of 2 componenten primer of coating kan gebruikt worden voor verdere conservering
  • Goed geschikt voor het verwijderen van vliegroest en roeststrepen
  • Heeft géén negatief effect op de kwaliteit van coating, lak, verf, polyester en rubber

Neem contact op

Wilt u meer weten over roest schoonmaken? Neem dan gerust contact op: onze medewerkers helpen u graag! Bestel vandaag nog online of koop Ranex Rustbuster bij een van de verkooppunten om roest tegen te gaan.