The metal care solution
Roest verwijderen met industriële kracht

Roest verwijderen gietijzer

Roest verwijderen gietijzer

Ranex Rustbuster is het middel om roest te verwijderen van gietijzer.  Daarnaast is ons product ook uitermate geschikt om roest te verwijderen van andere oppervlaktes zoals ijzer, chroom, rvs en tegels. Ranex Rustbuster maakt snel en eenvoudig een einde aan roestige oppervlaktes. Dit krachtige middel verwijdert en vernietigt zware roest, vliegroest, roeststrepen én kalk. Het is ook te gebruiken om roest-slijpsel te verwijderen van coating en polyester, die wordt veroorzaakt door het slijpen van metalen.

Effectief en eenvoudig roest behandelen op gietijzer

Onze roestverwijderaar is te gebruiken op verschillende soorten staal, waarbij het verwijderen van roest op gietijzer bijzonder eenvoudig is.

Roest op uw schip, onderwaterschip, staalconstructies, pijpen of laadruimtes: u kunt met ons product roest verwijderen van gietijzer, staal, ijzer, chroom en rvs . Het middel is een kleurloze vloeistof dat ervoor zorgt dat binnen 24 uur het metaal volledig is ontroest, zonder stralen of schuren. Het restproduct is een gunstig en inactief ijzerfosfaat. Na gebruik is het behandelde oppervlak als een nieuw gietijzer oppervlak. Lees hier de gebruiksaanwijzing voor het eenvoudig en effectief roest verwijderen van gietstaal.

 Voordelen roestverwijderaar

Ranex Rustbuster is het middel indien u metaal wilt ontroesten. Maar ook voor andere oppervlaktes is het erg geschikt; Of u nu roest wilt verwijderen van chroom, ijzer of rvs. Onze roestverwijderaar heeft meer voordelen:

  • De roestverwijderaar vernietigt zware roest tot in de kern
  • Het behandelde metaal geeft een uitstekende hechting voor primer en coating
  • Elke 1- of 2 componenten primer of coating kan gebruikt worden voor verdere conservering
  • Goed geschikt voor het verwijderen van vliegroest en roeststrepen
  • Heeft géén negatief effect op de kwaliteit van coating, lak, verf, polyester en rubber
  • Het product is vloeibaar en kleurloos als water
  • Het oppervlak is zonder verdere conservering ongeveer 6 weken beschermd tegen opnieuw roesten

Met Ranex is schuren en stralen overbodig om gietijzer volledig te ontroesten.

Contact opnemen

Neem contact op met Ranex Rustbuster als u meer wilt weten over metaal ontroesten. Bestel vandaag nog online uw of koop Ranex Rustbuster bij een van de verkooppunten. Onze medewerkers helpen u graag!