Eenvoudig online bestellen


Kun je roest op chroom behandelen of verwijderen?

Chroom wordt in veel gevallen gebruikt als beschermlaag op metalen of om metaal een glanzende laag te geven. Niet de chroomlaag zelf maar het metaal daaronder is vrijwel altijd de veroorzaker van roestproblemen. Wanneer het chroom door de roest beschadigd is, kan de roest wel verwijderd worden, maar beschadiging in het chroom worden niet hersteld door Ranex Rustbuster.

Het is belangrijk om roest zo snel mogelijk te verwijderen. In eerste instantie is het alleen vliegroest. Dit kun je gemakkelijk verwijderen. Als je dit verwaarloost, raak het chroom echt beschadigd waardoor je het zult moeten vervangen of het object opnieuw moet laten verchromen.

Zo verwijder je eenvoudig roest op chroom

Roest op chroom verwijderen doe je eenvoudig met Ranex Rustbuster. De vloeistof zet je met een kwast op het roestige chroom oppervlak. Daarna laat je de vloeistof 5 minuten inwerken, vervolgens het behandelde oppervlak met een vochtige doek afnemen. De roest op chroom wordt heel simpel opgelost met deze roestverwijderaar. 

Door middel van een chemisch proceswordt roest in de kern vernietigd en verwijderd. De roest wordt als het ware verbrand. Het restproduct van het roest-vernietigingsproces is een inactief ijzerfosfaat. 

Alle voordelen op een rij

Ranex Rustbuster is dé oplossing bij roest. Toepasbaar bij roest op staal, ijzer, gietstaal, rvs en chroom...>>lees meer

bruine aanslag bronwater

Roest op chroom fiets

Ranex Rustbuster op roest aanbrengen

met een kwast

Het resultaat na 20 minuten!