Roestvlekken verwijderen? 

Roestvlekken kunnen zich voordoen wanneer er roest ontstaat in deel van het object. De roest stroomt over het lager gelegen gebied, waardoor roeststrepen zich ontwikkelen op de romp van een schip, machines, gevels en eigenlijk overal waar zich roest voordat, ontstaan roeststrepen. Ranex Rustbuster is een uiterst effectieve roestverwijderaar voor het verwijderen van roeststrepen en roestvlekken op coating, verf, lak, metalen, RVS, chroom, polyester. Het grote voordeel van het gebruik van Ranex Rustbuster is dat het alleen een verbinding aangaat met de roest en kalk. Het middel is duurzaam voor materiaal en coating. De roestoplosser is geschikt voor onder andere roeststrepen op schepen, boten, gevels, gebouwen.

Daarnaast is het product bijzonder geschikt als roestvlekken verwijderaar. Eenvoudig en veilig roestvlekken en andere oxidatievlekken uit alle keramische tegels, beton, marmer, dakpannen, metaal en hout verwijdert. 

Dé oplossing bij roestvlekken

Roestvlekken verwijderen of schoonmaken met Ranex Rustbuster; het enige product wat roestvlekken eenvoudig en veilig verwijdert. Het product is duurzaam voor materiaal en coating en is eenvoudig en effectief in gebruik bij het verwijderen van zowel roest, roestslijpsel, vliegroest als roeststrepen en roestvlekken

De voordelen van Ranex Rustbuster

Naast het eenvoudig en effectief verwijderen van roestvlekken is het product ook uitermate geschikt voor het behandelen van zware roest, roest op alle materialen...>> lees meer

 

 

roestvlekken verwijderen
roestvlekken schoonmaken
roestvlekken behandelen
roestvlekken reinigen

Door middel van een chemisch proces worden de roestvlekken verwijderd. De roest wordt als het ware verbrand. Hierbij gaat het product alleen een verbinding aan met de roest. 

Ranex Rustbuster wordt gebruikt bij het behandelen van roestvlekken op metalen als ijzer, staal, rvs, chroom en koper.

Ook is het product te gebruiken bij het verwijderen van roestvlekken of roeststrepen of vliegroest op coating, lak, polyester, rubber en hout.

Hoe verwijderen je roestvlekken?

  1. Ranex Rustbuster aanbrengen met een kwast, roller op de roeststrepen
  2. Inwerktijd: 15 tot 30 minuten
  3. Het behandelde oppervlak niet laten indrogen
  4. Wanneer de roeststrepen volledig weg zijn, het oppervlak afnemen met een vochtige doek of naspoelen met water

Na de behandeling is de vliegroest volledig opgelost en is het oppervlak klaar om, indien nodig, opnieuw gecoat te worden.

Ranex Rustbuster nietgebruiken op: gegalvaniseerd staal, aluminium, beton, natuursteen, marmer en antifouling.

Zie gebruiksaanwijzing.

Niet alleen roestvlekken

Ranex Rustbuster heeft vele voordelen. Naast het gemakkelijk verwijderen van roeststrepen op coating of andere oppervlakken, is het product ook ontwikkeld voor zware roest op te lossen..>>lees meer