Hoe kun je eenvoudig roest behandelen?

Eenvoudig en efficiënt roest behandelen doe je met Ranex Rustbuster. Met één behandeling heb je een roestvrij oppervlak.

Door middel van een chemisch proces wordt de roest als het ware verbrand. Het behandelen van de roest is bijzonder eenvoudig: breng de vloeistof aan op het roestige oppervlak, laat het oppervlak 24 uur drogen. De roest is na 24 uur volledig vernietigd en verwijderd.

Hoe werkt de roestbehandeling?

Het proces van roest behandelen kan het beste omschreven worden als een verbrandingsproces. De vloeistof gaat een chemische reactie aan met de roest. Hierdoor lost de roest volledig op. Het restproduct is een inactief ijzerfosfaat. Ranex Rustbuster gaat alleen een verbinding aan met roest en kalk, hierdoor kan het product veilig gebruikt worden op kwetsbaar oppervlak, zoals polyester, lak en coating.

Kun je roest op RVS en chroom ook behandelen?

Roest op RVS en chroom is een veel voorkomend probleem. Onder invloed van externe factoren, zoals luchtvervuiling of zoute zeelucht aan de kust maakt dat ook RVS en chroom kunnen gaan roest. Ranex Rustbuster kenmerkt zich door de veelzijdigheid. Naast het behandelen van roest op staal en ijzer, kan het product ook eenvoudig roest op RVS en chroom verwijderen. Ook roest of oppervlakteroest op geverfd oppervlak of roestvlekken in polyester kunnen eenvoudig behandeld worden met Ranex Rustbuster. Het product is het eenvoudig en veilig te gebruiken om roest te behandelen op deze metalen. Zie gebruiksaanwijzing.

De voordelen van Ranex Rustbuster

Roest behandelen met dit unieke product geeft veel voordelen. Het gebruik is bijzonder eenvoudig en effectief. De roest of corrosie wordt volledig geëlimineerd waardoor een schoon zuiver oppervlak ontstaat... >> lees meer

 

roest behandelen
roest behandelen metaal
roest behandelen
eenvoudig roest behandelen